Wraps med bön- och quinoasallad
  • Tid 25 min

Wraps med bön- och quinoasallad

4.83 (6 betyg)

Kalla vegetariska tortillarullar med cottage cheese som passar bra att packa ner i picknick-korgen.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 2 dl quinoa
  • 1 burk röda kidneybönor (400 g)
  • 1 liten hackad röd lök
  • 150 g cocktailtomater i bitar
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • salt eller örtsalt
  • sallad
  • 4 st mjuka tortillabröd, gärna fullkorn
  • 1 dl cottage cheese
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen. Spola med kallt vatten, låt rinna av och pressa ur vattnet. Blanda quinoa, avsköljda bönor, lök, tomater, persilja och olivolja. Smaka av med salt.

  2. 2

    Fördela sallad och quinoablandningen på bröden och rulla ihop till strutar. Lägg på en klick cottage cheese.

  3. 3

    Vira ev in rullen i en bit smörpapper.

Servering

Ät direkt eller slå in i plastfolie eller smörgåspapper.
Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Isabel

    Fantastisk som picknickmat!

  • Miriam

    Blandade keso med sweet chillisås, väldigt gott!