Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Dags för vegetarisk tacokväll med cashewfärs. Servera med grönsaker, böndipp och nachos. Det här är en ny tacofavorit!

Tillagningstid: 25 min + tid att blötlägga nötterna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g naturella cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 st liten gul lök, hackad
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 dl tacosås
  • Nachos med böndipp
  • 2 dl kokta blandade bönor
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • nachochips
  • Tillbehör
  • mjuka och hårda taco
  • strimlad sallad
  • tärnad gurka
  • tärnade tomater
  • finhackad rödlök
  • majs
  • mosad avokado
  • gräddfil
  • koriander och limeklyftor

Gör så här

  1. Lägg nötterna i en bunke med rikligt med kallt vatten och låt stå 6 tim i rumstemperatur eller i kylen under natten. Skölj nötterna och låt dem rinna av i ett durkslag någon minut. Hacka nötterna till ett smul i en matberedare.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek nötterna med lök och tacokrydda under omrörning några minuter. Tillsätt tacosås och stek lite till.

Böndipp:

  1. Mosa bönorna och blanda med tacosåsen. Lägg i en skål och toppa med gräddfil. Bjud med nachochips att dippa.
  2. Värm ev tacobröden och servera med taconötterna och alla goda tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Isabelle

2021-02-25

Har gjort denna många gånger och faktiskt aldrig blötlagt cashewnötterna innan. Supergott!

Liknande recept

Spara recept

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
18 st
  • Ingredienser (18)
  • 200 g naturella cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 st liten gul lök, hackad
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 dl tacosås
  • Nachos med böndipp
  • 2 dl kokta blandade bönor
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • nachochips
  • Tillbehör
  • mjuka och hårda taco
  • strimlad sallad
  • tärnad gurka
  • tärnade tomater
  • finhackad rödlök
  • majs
  • mosad avokado
  • gräddfil
  • koriander och limeklyftor

Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Dags för vegetarisk tacokväll med cashewfärs. Servera med grönsaker, böndipp och nachos. Det här är en ny tacofavorit!

Tillagningstid: 25 min + tid att blötlägga nötterna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg nötterna i en bunke med rikligt med kallt vatten och låt stå 6 tim i rumstemperatur eller i kylen under natten. Skölj nötterna och låt dem rinna av i ett durkslag någon minut. Hacka nötterna till ett smul i en matberedare.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek nötterna med lök och tacokrydda under omrörning några minuter. Tillsätt tacosås och stek lite till.

Böndipp:

  1. Mosa bönorna och blanda med tacosåsen. Lägg i en skål och toppa med gräddfil. Bjud med nachochips att dippa.
  2. Värm ev tacobröden och servera med taconötterna och alla goda tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Isabelle

2021-02-25

Har gjort denna många gånger och faktiskt aldrig blötlagt cashewnötterna innan. Supergott!

Liknande recept

Spara recept

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)