Tuna Melt

Tuna Melt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk kapris
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad inlagd jalapeños
  • svartpeppar
  • 8 stora skivor bröd
  • 4 skivade tomater
  • 200 g riven cheddar
  • salt

Gör så här

  1. Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med engaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap ochjalapenos. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera högtupp i ugnen ca 5 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2020-05-12

Så fantastiskt goda! 😋

Peter

2020-03-17

Jag gillar starkt så jag körde i lite sriracha också (ingen kapris). Väldigt gott och kommer göra detta fler gånger.

Hanna Karolina

2019-11-25

Favvo. Riktigt god.

Liknande recept

Spara recept

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg
Betyg
(8)
Tuna Melt
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk kapris
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad inlagd jalapeños
  • svartpeppar
  • 8 stora skivor bröd
  • 4 skivade tomater
  • 200 g riven cheddar
  • salt

Tuna Melt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med engaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap ochjalapenos. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera högtupp i ugnen ca 5 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2020-05-12

Så fantastiskt goda! 😋

Peter

2020-03-17

Jag gillar starkt så jag körde i lite sriracha också (ingen kapris). Väldigt gott och kommer göra detta fler gånger.

Hanna Karolina

2019-11-25

Favvo. Riktigt god.

Liknande recept

Spara recept

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg
Betyg
(8)