Tuna Melt
  • Tid 20 min
  • Ugn 250º

Tuna Melt

3.67 (18 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10
  • Ugnstemperatur 250º

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk kapris
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad inlagd jalapeños
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 stora skivor bröd
  • 4 skivade tomater
  • 200 g riven cheddar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med engaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap ochjalapenos. Smaka av med salt och peppar.

  2. 2

    Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera högtupp i ugnen ca 5 min.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar