Smörrebröd med biff och pepparrot

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Lägg dina goda rester på ett smörrebröd och lunchen är fixad.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 körsbärstomater
  • olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 300 g biff (2 skivor)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • smör till bröd
  • 4 skivor rågbröd
  • 8 salladsblad t ex plocksallad
  • riven pepparrot

Gör så här

  1. Lägg tomaterna i en ugnssäker form. Ringla över olja, salta och peppra. Låt stå i ugnen tills tomaterna börjar skrynkla ihop sig, cirka 15 minuter.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek biffskivorna efter smak. Salta och peppra på båda sidorna. Låt köttet svalna och skär det sedan i tunna långa skivor.
  3. Blanda crème fraiche och dijonsenap, smaka av med peppar.
  4. Bred smör på brödskivorna. Lägg på salladsblad, kött och tomater. Klicka på senaps-crème fraichen och strö över pepparrot.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Julköttbullar

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(23)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 12 körsbärstomater
  • olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 300 g biff (2 skivor)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • smör till bröd
  • 4 skivor rågbröd
  • 8 salladsblad t ex plocksallad
  • riven pepparrot

Smörrebröd med biff och pepparrot

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Lägg dina goda rester på ett smörrebröd och lunchen är fixad.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg tomaterna i en ugnssäker form. Ringla över olja, salta och peppra. Låt stå i ugnen tills tomaterna börjar skrynkla ihop sig, cirka 15 minuter.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek biffskivorna efter smak. Salta och peppra på båda sidorna. Låt köttet svalna och skär det sedan i tunna långa skivor.
  3. Blanda crème fraiche och dijonsenap, smaka av med peppar.
  4. Bred smör på brödskivorna. Lägg på salladsblad, kött och tomater. Klicka på senaps-crème fraichen och strö över pepparrot.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Julköttbullar

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Älgköttbullar

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(23)