Risoni med svamp och parmesan

Risoni med svamp och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(45)

Risoni med svamp, bacon och parmesan.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 4 dl risoni
  • 250 g champinjoner, klyftade
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 140 g bacon, tärnad
  • 40 g babyspenat
  • 2 dl parmesan, finriven

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på paketet.
  2. Stek champinjonerna, löken och vitlöken mjukt.
  3. Knaperstek bacon. Vänd ner allt i risonin med spenaten och strö över parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Olof

2016-12-13

Mycket gott! La i lite grädde till champinjonerna & löken också

Risoni med svamp och parmesan
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 dl risoni
  • 250 g champinjoner, klyftade
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 140 g bacon, tärnad
  • 40 g babyspenat
  • 2 dl parmesan, finriven

Risoni med svamp och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(45)

Risoni med svamp, bacon och parmesan.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på paketet.
  2. Stek champinjonerna, löken och vitlöken mjukt.
  3. Knaperstek bacon. Vänd ner allt i risonin med spenaten och strö över parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Olof

2016-12-13

Mycket gott! La i lite grädde till champinjonerna & löken också