Risoni med svamp och parmesan
  • Tid 30 min

Risoni med svamp och parmesan

3.44 (16 betyg)

Risoni med svamp, bacon och parmesan.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 4 dl risoni
  • 250 g champinjoner, klyftade
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 140 g bacon, tärnad
  • 40 g babyspenat
  • 2 dl parmesan, finriven
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka riset enligt anvisningen på paketet.

  2. 2

    Stek champinjonerna, löken och vitlöken mjukt.

  3. 3

    Knaperstek bacon. Vänd ner allt i risonin med spenaten och strö över parmesan.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Olof

    Mycket gott! La i lite grädde till champinjonerna & löken också