Renstekssnittar med ägg och pepparrot
  • Tid 30 min

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

0 (0 betyg)

Enkla snittar att göra men så effektfullt och gott!

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 4 ägg
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor kavring
  • 2 msk smör, till stekning
  • 100 g rökt renstek i tunna skivor
  • färsk pepparrot
  • finskuren färsk gräslök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka äggen ca 6 min. Skala direkt och hacka dem fint. Rör ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.

  2. 2

    Skär bort brödets kanter och stek i smör på båda sidor. Dela bröden i fyra bitar.

  3. 3

    Snurra ihop rensteksskivorna till en strut och fyll med äggsallad. Lägg dem på bröden och toppa med riven pepparrot och gräslök.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Rökt renstek i tunna skivor finns i påläggsdisken.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar