För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskostpaj med nässlor

(3)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Couscous med grillad nektarin och halloumi

(62)

Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön

(11)

Grillad grilloumimacka

(4)

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

(7)

Grekisk sallad med kyckling

(4)

Pizza med potatis gruyère och rosmarin

(12)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskostpaj med nässlor

(3)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(2)

Couscous med grillad nektarin och halloumi

(62)

Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön

(11)

Grillad grilloumimacka

(4)

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

(7)

Grekisk sallad med kyckling

(4)

Pizza med potatis gruyère och rosmarin

(12)