Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(1)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies