Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fredagsmys med tacos

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Liknande recept

Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fredagsmys med tacos

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)