Portabello- och aubergineburgare

Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?

Portabello- och aubergineburgare
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g aubergine
  • 600 g portabellosvamp
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl äggfri majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.5 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 hamburgerbröd

Portabello- och aubergineburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Saftig vego-burgare med aubergine

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär auberginen i 4 tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek auberginen och svamparna ca 4 min per sida. Salta och peppra.
  2. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing, svamp och aubergine.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Per

2017-05-26

Dessutom glömde ni skriva att auberginen också ska stekas, inte bara portabellosvampen. Vem skrev detta ofullständiga och extraordinära recept?

Per

2017-05-26

0.5 krispsallad? Mein gott! Vad menar ni? Ett halvt salladshuvud? 0.5 kg? Och vad menas med 0.6 aubergine?