Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (8 betyg)

Fyll ett gott bröd med färskpotatis, rökt sik och sallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis
  • 400 g varmrökt sik, böckling eller makrill
  • 4 pitabröd
  • 100 g blandad sallad
  • Romsås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 citron, finrivet skal och pressad saft
  • 0.5 dl hackad dill
  • 80 g röd stenbitsrom
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Dela potatisen med en gaffel.
  2. Rensa eventuellt fisken från skinn och ben.
  3. Skär upp pitabröden till hälften. Fördela potatis, rökt fisk och sallad i bröden.

Romsås

  1. Blanda ingredienserna till romsåsen och servera till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g potatis
  • 400 g varmrökt sik, böckling eller makrill
  • 4 pitabröd
  • 100 g blandad sallad
  • Romsås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 citron, finrivet skal och pressad saft
  • 0.5 dl hackad dill
  • 80 g röd stenbitsrom
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (8 betyg)

Fyll ett gott bröd med färskpotatis, rökt sik och sallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk, cirka 20 minuter. Dela potatisen med en gaffel.
  2. Rensa eventuellt fisken från skinn och ben.
  3. Skär upp pitabröden till hälften. Fördela potatis, rökt fisk och sallad i bröden.

Romsås

  1. Blanda ingredienserna till romsåsen och servera till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)