Persikosallad med parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En lättlagad lyxig rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g delade, urkärnade persikor eller nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 80 g rucola (1 ask = 80 g)
  • 1 ask vattenkrasse
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 400 g parmaskinka
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl hyvlad parmesanost

Gör så här

  1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
  2. Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
  3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Matvetesallad med halloumi och granatäpple

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(115)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g delade, urkärnade persikor eller nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 80 g rucola (1 ask = 80 g)
  • 1 ask vattenkrasse
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 400 g parmaskinka
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl hyvlad parmesanost

Persikosallad med parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En lättlagad lyxig rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
  2. Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
  3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Matvetesallad med halloumi och granatäpple

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Granatäppelsallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Quinoabollar med limeyoghurt i tortillawrap

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(115)