
Persikosallad med parmaskinka
Betyg (1-5):
En lättlagad lyxig rätt.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g delade, urkärnade persikor eller nektariner
- 1 msk olivolja
- 80 g rucola (1 ask = 80 g)
- 1 ask vattenkrasse
- 0.5 finhackad röd lök
- 400 g parmaskinka
- 2 msk olivolja
- 2 tsk vit balsamvinäger
- 1 dl pinjenötter
- 1 dl hyvlad parmesanost
Gör så här
- Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
- Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
- Garnera med parmesanost och pinjenötter.
Liknande recept
Persikosallad med parmaskinka
Betyg (1-5):
En lättlagad lyxig rätt.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
- Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
- Garnera med parmesanost och pinjenötter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!