För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Persikosallad med parmaskinka

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En lättlagad lyxig rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g delade, urkärnade persikor eller nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 80 g rucola (1 ask = 80 g)
  • 1 ask vattenkrasse
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 400 g parmaskinka
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl hyvlad parmesanost

Gör så här

  1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
  2. Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
  3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wokad mangobiff i pitabröd

(1)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Päronsallad med ädelost

(3)

Jordgubbssallad med rosépeppar och grillad lax

(3)

Citron- och saffranskyckling

(8)

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

(14)

Mangopassionsdressing

(2)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g delade, urkärnade persikor eller nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 80 g rucola (1 ask = 80 g)
  • 1 ask vattenkrasse
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 400 g parmaskinka
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl hyvlad parmesanost

Persikosallad med parmaskinka

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

En lättlagad lyxig rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
  2. Blanda rucola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
  3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wokad mangobiff i pitabröd

(1)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Päronsallad med ädelost

(3)

Jordgubbssallad med rosépeppar och grillad lax

(3)

Citron- och saffranskyckling

(8)

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

(14)

Mangopassionsdressing

(2)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)