Pastasallad med salvia & brynt smör

Betyg (1-5):
5 (6 betyg)

Tillagningstid: 30 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 2 pkt ostfyllda pastaknyten (à 250 g)
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe rädisa
  • 2 små rödlökar
  • 50 g smör
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 20 salviablad
  • 1 msk finrivet citronskal (endast det gula)
  • 140 g spenat
  • ev 1 klyftad citron

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa sparrisen och skär i bitar. Koka i saltat vatten ca 3 min. Skär rädisorna i kvartar och löken i ringar.
  2. Bryn smöret och tillsätt vinäger, 10 strimlade salviablad och finrivet citronskal.
  3. Vänd runt pastan med grönsakerna, spenat och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med resten av salviabladen.

Tips

Det går att koka pasta och sparris tillsammans om man har en tillräckligt stor kastrull.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2015-08-12

Mycket gott och enkelt

Liknande recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Kryddiga honungsribs

(17)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(13)

Inlagd sill

(15)

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

(5)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 pkt ostfyllda pastaknyten (à 250 g)
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe rädisa
  • 2 små rödlökar
  • 50 g smör
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 20 salviablad
  • 1 msk finrivet citronskal (endast det gula)
  • 140 g spenat
  • ev 1 klyftad citron

Pastasallad med salvia & brynt smör

Betyg (1-5):
5 (6 betyg)

Tillagningstid: 30 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa sparrisen och skär i bitar. Koka i saltat vatten ca 3 min. Skär rädisorna i kvartar och löken i ringar.
  2. Bryn smöret och tillsätt vinäger, 10 strimlade salviablad och finrivet citronskal.
  3. Vänd runt pastan med grönsakerna, spenat och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med resten av salviabladen.

Tips

Det går att koka pasta och sparris tillsammans om man har en tillräckligt stor kastrull.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2015-08-12

Mycket gott och enkelt

Liknande recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Kryddiga honungsribs

(17)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(13)

Inlagd sill

(15)

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

(5)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies