Overnight oats med rabarberkompott

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.29 (7 betyg)

Overnight oat är sommarens motsvarighet till vinterns varma gröt. God kompott till, som även funkar till yoghurt.

Tillagningstid: 5 min + tid i kylen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl havregryn
  • 0.5 dl kokosflingor
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 1.5 msk chiafrön
  • 0.75 tsk vaniljpulver
  • 5 dl havredryck
  • 1 krm salt
  • Rabarberkompott
  • 500 g rabarber
  • 2 dl strösocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 tsk kardemummakärnor

Gör så här

  1. Blanda havregrynen med kokosflingor, pumpakärnor, chiafrön, vaniljpulver och salt i en bunke. Häll i havredryck. Rör om. Låt stå i kylen minst 8 timmar.
  2. Skär rabarbern i bitar och lägg i en kastrull med socker, vatten och mortlade kardemummakärnor. Låt småputtra tills rabarbern är mjuk. Låt kallna och förvara i kylen. Servera till overnight oatsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Smoothie Magic Mix

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mango passion smoothie

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fruktbröd

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Energikick

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hemgjord müsli

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl havregryn
  • 0.5 dl kokosflingor
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 1.5 msk chiafrön
  • 0.75 tsk vaniljpulver
  • 5 dl havredryck
  • 1 krm salt
  • Rabarberkompott
  • 500 g rabarber
  • 2 dl strösocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 tsk kardemummakärnor

Overnight oats med rabarberkompott

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.29 (7 betyg)

Overnight oat är sommarens motsvarighet till vinterns varma gröt. God kompott till, som även funkar till yoghurt.

Tillagningstid: 5 min + tid i kylen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda havregrynen med kokosflingor, pumpakärnor, chiafrön, vaniljpulver och salt i en bunke. Häll i havredryck. Rör om. Låt stå i kylen minst 8 timmar.
  2. Skär rabarbern i bitar och lägg i en kastrull med socker, vatten och mortlade kardemummakärnor. Låt småputtra tills rabarbern är mjuk. Låt kallna och förvara i kylen. Servera till overnight oatsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Smoothie Magic Mix

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mango passion smoothie

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fruktbröd

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Energikick

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hemgjord müsli

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)