Omelettmuffins med västerbottensost och kräftstjärtar
  • Tid 25 min
  • Ugn 225º

Omelettmuffins med västerbottensost och kräftstjärtar

1.8 (5 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 10
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

8 förrättsportioner
  • 8 ägg
  • 2 dl gräddfil
  • grovmalen svartpeppar
  • smör, till formarna
  • 100 g broccoli, i minibuketter
  • 150 g skalade kräftstjärtar
  • 1 dl riven västerbottensost
  • 1 dl hackad dill
Till servering:
  • gräddfil
  • dill
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ihop ägg, gräddfil och peppar. Smöra en muffinsplåt eller muffinsformar och häll i omelettsmeten till halva formarna.

  2. 2

    Tryck ner broccoli, kräftstjärtar, ost och dill. Grädda mitt i ugnen till fin färg och omeletten har rest sig, ca 12-15 min. Toppa med gräddfil och dill vid servering.

Sätt ett betyg

6 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Coop redaktör

    Till Gunilla: Receptet är beräknat till 8 stycken muffins.

  • Gunilla

    Hur många muffins räknar ni på 8 portioner.

  • Gunilla

    Toppenrecept! Och glutenfritt!

  • Britt

    Supergoda å lätt att göra, hade kräftost , istället för kräfstjärtar

Visa fler