Nudelsoppa med primörer och tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.6 liter grönsaksbuljong eller kycklingbuljong
  • 30 g färsk ingefära, i tunna skivor
  • 2 salladslök
  • 1 röd chili
  • 1 st kruka koriander
  • 280 g naturell tofu
  • 200 g glasnudlar
  • 4 dl tinade sojabönor
  • 60 g spenat eller mangoldskott

Gör så här

  1. Koka upp buljongen och häll upp i termos. Lägg i ingefäran. Strimla salladslök och chili.Grovhacka koriandern.
  2. Skär tofun i små tärningar och lägg tillsammans med allagrönsaker och nudlar i 2 burkar med lock (som man kan ätadirekt ur.) Eller lägg i 2 skålar.
  3. Häll över buljongen vid servering. Låt stå någon minut så att nudlarna hinner svälla innan soppan ska ätas.

Tips

Man blir mer mätt av varm mat än kall. Låt termosengöra jobbet!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nils

2021-06-09

Av bilden ser det ut att vara glasnudlar, tyckte det var väldigt svårt att få nudlarna som skickades med klara på det här sättet. Receptet skulle nog behöva ses över från kreatören.

Liknande recept

Spara recept

Thainudlar med ingefära

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Soppa med havrebit, stjärnanis och kanel

Betyg
Betyg
(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1.6 liter grönsaksbuljong eller kycklingbuljong
  • 30 g färsk ingefära, i tunna skivor
  • 2 salladslök
  • 1 röd chili
  • 1 st kruka koriander
  • 280 g naturell tofu
  • 200 g glasnudlar
  • 4 dl tinade sojabönor
  • 60 g spenat eller mangoldskott

Nudelsoppa med primörer och tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp buljongen och häll upp i termos. Lägg i ingefäran. Strimla salladslök och chili.Grovhacka koriandern.
  2. Skär tofun i små tärningar och lägg tillsammans med allagrönsaker och nudlar i 2 burkar med lock (som man kan ätadirekt ur.) Eller lägg i 2 skålar.
  3. Häll över buljongen vid servering. Låt stå någon minut så att nudlarna hinner svälla innan soppan ska ätas.

Tips

Man blir mer mätt av varm mat än kall. Låt termosengöra jobbet!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nils

2021-06-09

Av bilden ser det ut att vara glasnudlar, tyckte det var väldigt svårt att få nudlarna som skickades med klara på det här sättet. Receptet skulle nog behöva ses över från kreatören.

Liknande recept

Spara recept

Thainudlar med ingefära

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Soppa med havrebit, stjärnanis och kanel

Betyg
Betyg
(0)