Kycklingwrap med avokado och solroskärnor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.09 (11 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 grillad kyckling
  • 2 avokador
  • 200 g färskost med fruktig curry
  • 4 stora tortillabröd
  • 100 g ärtskott
  • 1 dl rostade solroskärnor

Gör så här

  1. Rensa och strimla kycklingen. Dela, kärna ur och gröp ur avokadorna. Bred färskost på bröden och fördela kyckling, avokado, ärtskott och solroskärnor ovanpå. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Wraps med kyckling och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(31)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 grillad kyckling
  • 2 avokador
  • 200 g färskost med fruktig curry
  • 4 stora tortillabröd
  • 100 g ärtskott
  • 1 dl rostade solroskärnor

Kycklingwrap med avokado och solroskärnor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.09 (11 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rensa och strimla kycklingen. Dela, kärna ur och gröp ur avokadorna. Bred färskost på bröden och fördela kyckling, avokado, ärtskott och solroskärnor ovanpå. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Wraps med kyckling och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(31)