Kräftstjärtar i smörig sås

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Ypperlig sås med chili, vitlök och citron som får kräftorna att smaka ännu bättre.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 urkärnad, finhackad röd chili
  • 0.25 citron, tunt skivad
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 msk worcestershiresås
  • 0.5 dl pressad citron
  • 50 g smör
  • 385 g kräftstjärtar i lake
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk finhackad, färsk koriander

Gör så här

  1. Fräs vitlök, chili och citronskivorna i oljan så att de mjuknar, blanda ner allt utom kräftorna. Låt sjuda 5 minuter, tag sedan upp citronskivorna och lägg därefter i kräftorna. Smaka av med salt och peppar. Servera kräftstjärtarna i en skål med koriandern överströdd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 0.5 urkärnad, finhackad röd chili
  • 0.25 citron, tunt skivad
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 msk worcestershiresås
  • 0.5 dl pressad citron
  • 50 g smör
  • 385 g kräftstjärtar i lake
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 msk finhackad, färsk koriander

Kräftstjärtar i smörig sås

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Ypperlig sås med chili, vitlök och citron som får kräftorna att smaka ännu bättre.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs vitlök, chili och citronskivorna i oljan så att de mjuknar, blanda ner allt utom kräftorna. Låt sjuda 5 minuter, tag sedan upp citronskivorna och lägg därefter i kräftorna. Smaka av med salt och peppar. Servera kräftstjärtarna i en skål med koriandern överströdd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies