Cajunkräftor
  • Tid 10 min + tid att tina

Cajunkräftor

3.08 (25 betyg)

Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.

  • Tillagningstid 10 min + tid att tina
  • Ingredienser 6

Ingredienser

8 portioner
  • 2 kg kokta avrunna kräftor
  • olja
  • 2 klyftade rödlökar
  • 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
  • cajunkrydda
  • 2 citroner i klyftor eller skivor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.

  2. 2

    Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar