Cajunkräftor

Cajunkräftor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.

Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner
  • 2 kg kokta avrunna kräftor
  • olja
  • 2 klyftade rödlökar
  • 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
  • cajunkrydda
  • 2 citroner i klyftor eller skivor

Gör så här

  1. Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
  2. Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cajunkräftor
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 kg kokta avrunna kräftor
  • olja
  • 2 klyftade rödlökar
  • 500 g skivad chorizo eller annan kryddig korv
  • cajunkrydda
  • 2 citroner i klyftor eller skivor

Cajunkräftor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Smakrika kräftor blir extra goda serverade med kryddiga korvar.

Tillagningstid: 10 minuter + tid att tina
8 portioner

Gör så här

  1. Tina eventuellt kräftorna. Hetta upp olja i muurikkan (eller stor stek- eller wokpanna). Tillsätt lök, korv, kryddmix och citroner. Fräs någon minut under omrörning. Vänd i kräf tor och krondill.
  2. Lyft muurikkan från värmen och servera direkt ur muurikkan eller lägg upp på serveringsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!