Gurksoppa med koriander och chili

Gurksoppa med koriander och chili

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 35 min + 5 timmars kylning
4 portioner
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • 1 skalad, riven gurka
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl hackad koriander
  • 0.5 dl skalad, hackad rödlök
  • 1 tsk urkärnad, finhackad röd chili
  • 2 citroner, pressad saft
  • 0.5 skalad, skivad vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Koka upp buljongen och låt svalna. Blanda sedan alla ingredienser i en bunke och mixa med mixerstav, eller i mixer. Smaka av med salt.
  2. Låt stå kallt tills soppan är helt kyld, 4-5 timmar eller över natten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gurksoppa med koriander och chili
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • 1 skalad, riven gurka
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl hackad koriander
  • 0.5 dl skalad, hackad rödlök
  • 1 tsk urkärnad, finhackad röd chili
  • 2 citroner, pressad saft
  • 0.5 skalad, skivad vitlöksklyfta
  • salt

Gurksoppa med koriander och chili

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 35 min + 5 timmars kylning
4 portioner

Gör så här

  1. Koka upp buljongen och låt svalna. Blanda sedan alla ingredienser i en bunke och mixa med mixerstav, eller i mixer. Smaka av med salt.
  2. Låt stå kallt tills soppan är helt kyld, 4-5 timmar eller över natten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!