Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grönsaksbullar med blomkålscouscous
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!