Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Potatissallad med parmesan och sparris

(164)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Potatissallad med parmesan och sparris

(164)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies