Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1 (1 betyg)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sallad med asiatisk tonfiskröra

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
  • Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör

Grönsaksbullar med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1 (1 betyg)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
  3. Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
  4. Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sallad med asiatisk tonfiskröra

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)