
Grönsaksbullar med blomkålscouscous
Betyg (1-5):
Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 400 g grönsaksbullar
- 1 kg blomkålshuvud
- Till servering:
- 225 g frysta lingon
- 1 dl strösocker
- 50 g smör
Gör så här
- Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
- Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
- Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.
Liknande recept
Grönsaksbullar med blomkålscouscous
Betyg (1-5):
Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.
- Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.
- Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!