Grön sallad med melonvinägrett

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 70 g salladsmix
  • 2 dl färska böngroddar
  • 0.5 hyvlad gurka
  • Dressing:
  • 350 g tärnad söt melon, t ex cantaloupe
  • 0.5 dl grovriven färsk ingefära
  • 0.5 msk urkärnad finhackad chili, t ex jalapenos
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Fördela ingredienserna till salladen på ett stort fat.

Dressing

  1. Mixa ingredienserna till dressingen i en matberedare eller med stavmixer.
  2. Ringla dressing över salladen och vrid något varv med pepparkvarnen över. Servera som tillbehör.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 6-8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



wiveka

2013-04-07

jättegoda smaker friskt toppen

Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 70 g salladsmix
  • 2 dl färska böngroddar
  • 0.5 hyvlad gurka
  • Dressing:
  • 350 g tärnad söt melon, t ex cantaloupe
  • 0.5 dl grovriven färsk ingefära
  • 0.5 msk urkärnad finhackad chili, t ex jalapenos
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger

Grön sallad med melonvinägrett

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela ingredienserna till salladen på ett stort fat.

Dressing

  1. Mixa ingredienserna till dressingen i en matberedare eller med stavmixer.
  2. Ringla dressing över salladen och vrid något varv med pepparkvarnen över. Servera som tillbehör.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 6-8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



wiveka

2013-04-07

jättegoda smaker friskt toppen

Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies