Grillade blandade grönsaker

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 3 bakpotatisar med skal
  • 1 grön squash och 1 gul squash
  • 1 aubergine
  • 2 tsk salt
  • 500 g grön sparris
  • 3 paprikor
  • 10 färska lökar med blast
  • olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär potatis, squash och aubergine i ca 1/2 cm tjocka skivor. Förväll potatisskivorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt rinna av. Varva squash- och aubergineskivorna med 2-3 tsk salt i ett durkslag och ställ åt sidan.
  2. Skär bort den nedre hårda delen på sparrisen. Dela paprikorna och skär dem i ca 2 cm breda bitar. Ansa löken och skär bort en bit av blasten. Torka av squash- och aubergineskivorna. Pensla grönsakerna med lite olja. Grilla dem i omgångar tills de får färg och mjuknar. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 bakpotatisar med skal
  • 1 grön squash och 1 gul squash
  • 1 aubergine
  • 2 tsk salt
  • 500 g grön sparris
  • 3 paprikor
  • 10 färska lökar med blast
  • olivolja
  • salt och peppar

Grillade blandade grönsaker

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär potatis, squash och aubergine i ca 1/2 cm tjocka skivor. Förväll potatisskivorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt rinna av. Varva squash- och aubergineskivorna med 2-3 tsk salt i ett durkslag och ställ åt sidan.
  2. Skär bort den nedre hårda delen på sparrisen. Dela paprikorna och skär dem i ca 2 cm breda bitar. Ansa löken och skär bort en bit av blasten. Torka av squash- och aubergineskivorna. Pensla grönsakerna med lite olja. Grilla dem i omgångar tills de får färg och mjuknar. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies