Filodegsrullar med ost och skinka
  • Tid 10 min

Filodegsrullar med ost och skinka

4 (3 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 4

Ingredienser

4 stycken
  • 4 färska filodegsark
  • 4 stora skivor rökt skinka
  • 2 dl riven ost
  • olja till stekning
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela filodegsarken på mitten så det blir 8 stycken. Lägg 2 bitar på varandra och sedan 2 skivor skinka. Lägg en bit filodeg till på skinkan och strö över hälften av osten. Lägg på ytterligare en degbit och rulla ihop från långsidan. Dela rullen på mitten.

  2. 2

    Gör en rulle till med resterande ingredienser. Stek ost- och skinkrullarna runt om till fin färg i en stekpanna med olja.

Servering

Gott att dippa i ketchup!

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
De är goda kalla också så ta med rullarna i matsäcken.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar