Filodegsrullar med ost och skinka

Filodegsrullar med ost och skinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 10 min
4 stycken
  • 4 färska filodegsark
  • 4 stora skivor rökt skinka
  • 2 dl riven ost
  • olja till stekning

Gör så här

  1. Dela filodegsarken på mitten så det blir 8 stycken. Lägg 2 bitar på varandra och sedan 2 skivor skinka. Lägg en bit filodeg till på skinkan och strö över hälften av osten. Lägg på ytterligare en degbit och rulla ihop från långsidan. Dela rullen på mitten.
  2. Gör en rulle till med resterande ingredienser. Stek ost- och skinkrullarna runt om till fin färg i en stekpanna med olja.

Servering

Gott att dippa i ketchup!

Tips

De är goda kalla också så ta med rullarna i matsäcken.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Filodegsrullar med ost och skinka
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 4 färska filodegsark
  • 4 stora skivor rökt skinka
  • 2 dl riven ost
  • olja till stekning

Filodegsrullar med ost och skinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 10 min
4 stycken

Gör så här

  1. Dela filodegsarken på mitten så det blir 8 stycken. Lägg 2 bitar på varandra och sedan 2 skivor skinka. Lägg en bit filodeg till på skinkan och strö över hälften av osten. Lägg på ytterligare en degbit och rulla ihop från långsidan. Dela rullen på mitten.
  2. Gör en rulle till med resterande ingredienser. Stek ost- och skinkrullarna runt om till fin färg i en stekpanna med olja.

Servering

Gott att dippa i ketchup!

Tips

De är goda kalla också så ta med rullarna i matsäcken.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!