Filodegspaket med fetaost

Filodegspaket med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Frasiga smakrika knyten gräddade i ugn.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
16 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g plattor fryst grekisk filodeg (à 48 x 30 cm, 50 g)
  • 1 msk olja till pensling
  • 200 g smulad fetaost

Gör så här

  1. Tina bladen. Pensla dem med fett på ena halvan. Vik den osmorda halvan över den smorda så att bladen blir dubbla. Dela varje i fyra fyrkanter. Fördela osten på dem. Rulla ihop och vik in kanterna till täta paket. Lägg dem med skarven neråt på plåt med bakplåts papper. Pensla rullarna med lite fett.
  2. Grädda i mitten av ugnen, cirka 7 minuter.

Tips

Går bra att göra i förväg och sedan värma strax före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krukost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Polarpizzor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Filodegspaket med fetaost
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 200 g plattor fryst grekisk filodeg (à 48 x 30 cm, 50 g)
  • 1 msk olja till pensling
  • 200 g smulad fetaost

Filodegspaket med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Frasiga smakrika knyten gräddade i ugn.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
16 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tina bladen. Pensla dem med fett på ena halvan. Vik den osmorda halvan över den smorda så att bladen blir dubbla. Dela varje i fyra fyrkanter. Fördela osten på dem. Rulla ihop och vik in kanterna till täta paket. Lägg dem med skarven neråt på plåt med bakplåts papper. Pensla rullarna med lite fett.
  2. Grädda i mitten av ugnen, cirka 7 minuter.

Tips

Går bra att göra i förväg och sedan värma strax före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krukost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Polarpizzor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)