
Färskpotatiskross i dillblandning
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
- 500 g små färskpotatisar
- 1.5 dl grovhackad dill
- 4 msk salladskapris
- 2 tsk äppelcidervinäger
- 0.5 pressasd vitlöksklyfta
- 0.5 dl fint riven vällagrad ost
- 1 dl kallpressad rapsolja
- 1 tsk salt
Gör så här
- Koka potatisen i lättsaltat vatten.
- Lägg dill, kapris, vinäger, vitlök, ost och olja i en matberedare. Mixa på puls till en ganska grov röra.
- Låt potatisen ånga av. Krossa potatisen grovt och vänd den i dillblandningen.
Färskpotatiskross i dillblandning
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Gör så här
- Koka potatisen i lättsaltat vatten.
- Lägg dill, kapris, vinäger, vitlök, ost och olja i en matberedare. Mixa på puls till en ganska grov röra.
- Låt potatisen ånga av. Krossa potatisen grovt och vänd den i dillblandningen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2013-08-26
Absolut sommarens godaste potatis. Knaperstekt bacon passar utmärkt till.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Eva
2013-08-26
Absolut sommarens godaste potatis. Knaperstekt bacon passar utmärkt till.