Färskpotatiskross i dillblandning
  • Tid 25 min

Färskpotatiskross i dillblandning

4 (8 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g små färskpotatisar
  • 1 tsk salt
  • 1.5 dl grovhackad dill
  • 4 msk salladskapris
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 0.5 pressasd vitlöksklyfta
  • 0.5 dl fint riven vällagrad ost
  • 1 dl kallpressad rapsolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen i lättsaltat vatten.

  2. 2

    Lägg dill, kapris, vinäger, vitlök, ost och olja i en matberedare. Mixa på puls till en ganska grov röra.

  3. 3

    Låt potatisen ånga av. Krossa potatisen grovt och vänd den i dillblandningen.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Eva

    Absolut sommarens godaste potatis. Knaperstekt bacon passar utmärkt till.