
Enkla lammfärsspett
Betyg (1-5):
Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g lammfärs
- 0.5 tsk svartpeppar
- 1 dl finhackad persilja
- 1 stor vitlöksklyfta, riven
- 3 msk kallt vatten
- 1 msk neutral olja till stekning
- 1 tsk salt
- Till servering
- 50 g fetaost, smulad
- 1 lime, i klyftor
- tabbouleh
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
- Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
- Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.
Enkla lammfärsspett
Betyg (1-5):
Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
- Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
- Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!