Enkla lammfärsspett

Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Enkla lammfärsspett
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!