Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallrökt laxmacka med pocherat ägg och crème fraiche

(3)

Bruschetta med rökt lax och pepparrot

(15)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter

(11)

Cocotter med spenat, örter och västerbottensost

(2)

Smörgåstårtsbakelse

(15)

Smörrebröd på svenska

(0)

Cocotter med lax och västerbottensost

(71)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallrökt laxmacka med pocherat ägg och crème fraiche

(3)

Bruschetta med rökt lax och pepparrot

(15)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter

(11)

Cocotter med spenat, örter och västerbottensost

(2)

Smörgåstårtsbakelse

(15)

Smörrebröd på svenska

(0)

Cocotter med lax och västerbottensost

(71)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies