Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sesamsill - Coop

(0)

Kallrökt laxmacka med pocherat ägg och crème fraiche - Coop

(2)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök - Coop

(65)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(6)

Jordärtskocksbröd - Coop

(1)

Äggcocotte - Coop

(7)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter - Coop

(10)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sesamsill - Coop

(0)

Kallrökt laxmacka med pocherat ägg och crème fraiche - Coop

(2)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök - Coop

(65)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(6)

Jordärtskocksbröd - Coop

(1)

Äggcocotte - Coop

(7)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies