Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Smörgåstårta med lax

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Smörrebröd på svenska

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Cocotter med spenat, örter och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sesamsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äggcocotte

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Snabbgravad limelax med räkor och avokado

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 baguette, 20 små skivor
  • olivolja
  • flingsalt
  • 1 mozzarella
  • 125 g mozzarella
  • 200 g strimlad grillad paprika
  • 80 g sardellfiléer, 10 - 20 stycken
  • basilika eller oreganoblad
  • nymalen svartpeppar

Crostini med mozzarella och grillad paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Härliga crostinis med massor av sälta och smak. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela brödskivorna på en plåt och ringla över lite olja. Smula över lite salt och rosta bröden till fin färg, ca 4 min.
  2. Bryt mozzarellan i 20 små bitar. Fördela paprikastrimlor, mozzarella och en eller en halv sardellfilé ovanpå bröden. Toppa med örter och dra några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Smörgåstårta med lax

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Smörrebröd på svenska

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Cocotter med spenat, örter och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sesamsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äggcocotte

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Snabbgravad limelax med räkor och avokado

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)