Carpaccio på gravad lax med hovmästardressing
  • Tid 15 min

Carpaccio på gravad lax med hovmästardressing

4 (3 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g gravad lax
  • 1 dl rapsolja
  • 3 msk söt grovkornig senap
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl finhackad dill
  • salt
  • vitpeppar
  • 0.5 citron, saften
  • 2 msk pinjenötter
  • 2 msk finhackad dill
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg ut laxskivorna på ett fat. Vispa ihop olja och senap. Vänd ner dill, smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över laxen och pressa över citron.

  2. 2

    Rosta pinjenötterna i en torr het panna 2-3 min, var uppmärksam de bränns lätt!

Till servering

  1. 1

    Strö pinjenötter och dill över laxen före servering.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar