För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.4 (15 betyg)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, Keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Gör så här

  1. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(47)

Kycklingbollar med dill och citron

(86)

Lökpaj med smördeg

(51)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(23)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(68)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.4 (15 betyg)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, Keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(47)

Kycklingbollar med dill och citron

(86)

Lökpaj med smördeg

(51)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(23)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(68)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)