Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (24 betyg)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, Keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Gör så här

  1. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(111)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(166)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(151)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(53)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (24 betyg)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, Keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(111)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(166)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(151)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(53)