Bakad potatis med kräftsallad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Rykande het och fylld med krämig sallad på kräftstjärtar, löjrom, majonäs och ägg.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 4 bakpotatisar, à 250 g
  • 50 g laxrom
  • Fyllning:
  • 2 hårdkokta ägg, tärnade
  • 400 g avrunna hackade kräftstjärtar
  • 2 skivade salladslökar
  • 0.5 dl dill
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Stick i potatisarna så att de inte "exploderar" under bakningen. Lägg potatisarna direkt på ugnsgallret eller i en ugnsform och baka tills den är mjuk. Pröva med en provnål. Det tar cirka en timme.
  2. I mikrovågsugn förbereds potatisen på samma sätt och tillagas på full effekt (cirka 750W). Den blir klar på 10 minuter. Vänd potatisen upp och ner efter halva tiden.
  3. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till den bakade potatisen. Lägg en klick rom på toppen.

Servering

Servera med en matig grönsallad med bönor och grovt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bakad potatis med asiatisk räkröra

(18)

Fiskgratäng med fänkålssallad

(0)

Potatis- och morotssoppa med kokos och räkor

(95)

Ugnsomelett med potatis, zucchini och räkor

(46)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 bakpotatisar, à 250 g
  • 50 g laxrom
  • Fyllning:
  • 2 hårdkokta ägg, tärnade
  • 400 g avrunna hackade kräftstjärtar
  • 2 skivade salladslökar
  • 0.5 dl dill
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • svartpeppar

Bakad potatis med kräftsallad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Rykande het och fylld med krämig sallad på kräftstjärtar, löjrom, majonäs och ägg.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stick i potatisarna så att de inte "exploderar" under bakningen. Lägg potatisarna direkt på ugnsgallret eller i en ugnsform och baka tills den är mjuk. Pröva med en provnål. Det tar cirka en timme.
  2. I mikrovågsugn förbereds potatisen på samma sätt och tillagas på full effekt (cirka 750W). Den blir klar på 10 minuter. Vänd potatisen upp och ner efter halva tiden.
  3. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till den bakade potatisen. Lägg en klick rom på toppen.

Servering

Servera med en matig grönsallad med bönor och grovt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bakad potatis med asiatisk räkröra

(18)

Fiskgratäng med fänkålssallad

(0)

Potatis- och morotssoppa med kokos och räkor

(95)

Ugnsomelett med potatis, zucchini och räkor

(46)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies