Vår Kokbok

Vår kokbok är Sveriges mest köpta kokbok och uppdateras ständigt. Den 27:e upplagan innehåller ett hundratals nya recept och bilder - perfekt som present till dig själv eller dina nära.

Mer inspiration och matglädje

Det som skiljer den nya upplagan mot tidigare är inspiration i form av nya foton, illustrationer och tydliga avsnitts- och kapitelindelningar. Allt för att inspirera till matlagning i alla former och vid alla tillfällen. Oavsett om det gäller vardag eller fest.

Ny men ändå precis som vanligt

Du som levt med Vår kokbok genom åren kommer att känna igen dig i hur den är disponerad med tydliga avsnitt och kapitel. Om Vår kokbok är en ny bekantskap kommer du snabbt att förstå att det är den enda grundkokbok du behöver. Här finns allt.

En grundkokbok som lär dig de viktiga knepen

Förutom konkreta recept innehåller Vår kokbok mängder av kunskap kring råvaror och tips på hur du filéar en fisk, hur du knyter en stek och fakta om olika typer av livsmedel. Du hittar dessutom information om allt det där du behöver veta, till exempel översättningar av internationella måttsatser.

En grundkokbok som du kan leva med länge

Du som levt med Vår kokbok genom åren kommer att känna igen dig i hur den är disponerad med tydliga avsnitt och kapitel. Om Vår kokbok är en ny bekantskap kommer du snabbt att förstå att det är den enda grundkokbok du behöver. Här finns allt.

Vår kokbok finns i någon av våra Coop-butiker eller på nätet hos Bokus.

Vår gröna kokbok

Vår gröna kokbok är en helvegetarisk grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill ha fler gröna dagar i veckan eller få hjälp med recept till en köttvägrande tonåring.

Vår kokbok Hälsa

I den här kokboken finns inga dieter eller tips på tillfälliga livsstilar. Vår kokbok Hälsa vill inspirera och hjälpa alla som vill äta varierat, och precis så hälsosamt att det blir en naturlig del av ett aktivt liv.

Vår kokbok Vegan

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Oavsett om du nyss blivit vegan eller har varit det länge kommer du att hitta massor av inspiration.

Vår julkokbok

Äntligen finns de bästa julmatsrecepten samlade på ett ställe i nya Vår julkokbok.

Vår kokbok - Grundkokbok

Med denna älskade grundkokbok lagar du smakrik och färgglad mat från det traditionella svenska köket med med inslag från hela världen.

Vår kokbok - Svensk matkultur

Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.