Vår julkokbok

Äntligen finns de bästa julmatsrecepten samlade på ett ställe i nya Vår julkokbok.

Sluta leta efter sparade recept med klassisk julmat, släng alla lösa lappar för Sveriges mest sålda och uppskattade matlagningshjälp har fått tillökning och vi säger välkommen till Vår julkokbok.

- När det kommer till julen vill man inte chansa och är det här första julen med svärföräldrar och släkt på besök är det här rätt kokbok att hålla i handen, säger Coops matinspiratör Sara Begner. 

320 välfyllda sidor med allt från sylta till sill, pepparkakshus, julskinka och knäck. Recepten är lätta att följa och varje moment i matlagningen finns med. Behöver du liva upp julen med fler gröna rätter eller få en smaktvist på en klassiker finns de också här. Ett säkrare sätt till ett julbord som smakar precis så som du vill är svårt att hitta.

Gör plats för Vår julkokbok i köket för vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Här kan du provläsa ett kapitel ur kokboken. 

Relaterat innehåll

Vår kokbok - Svensk matkultur

Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Vår kokbok Hälsa

I den här kokboken finns inga dieter eller tips på tillfälliga livsstilar. Vår kokbok Hälsa vill inspirera och hjälpa alla som vill äta varierat, och precis så hälsosamt att det blir en naturlig del av ett aktivt liv.

Vår kokbok Vegan

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Oavsett om du nyss blivit vegan eller har varit det länge kommer du att hitta massor av inspiration.

Vår gröna kokbok

Vår gröna kokbok är en helvegetarisk grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill ha fler gröna dagar i veckan eller få hjälp med recept till en köttvägrande tonåring.