Månadsspara

Månadsspara är ett enkelt sätt att få dina pengar att växa. Med en automatisk överföring är det enkelt och smidigt att spara pengar.

Varför ska jag månadsspara? 

  • Sparandet växer automatiskt varje månad
  • Spara till en buffert för oväntade utgifter
  • Det enklaste sättet att spara till din dröm
  • Även om du bara sparar en mindre summa varje månad, kan det bli stora summor med tiden
  • Ett automatiskt månadssparande via autogiro märks inte lika mycket som om du sparar manuellt varje månad

Kom i gång med ditt månadssparande 

Börja månadsspara enkelt via autogiro genom att logga in i Kundportalen och klicka på Sparkonto > Månadsspara i menyn. Där väljer du att göra din autogiroanmälan genom att fylla i vårt digitala formulär och signera autogiromedgivandet med BankID. Du väljer själv hur mycket du vill sätta in samt vilket datum som pengarna ska dras från ditt bankkonto varje månad.

Logga in med BankID

Har du inget sparkonto hos oss?

Hos oss kan du månadsspara med sparränta på sparkonto med insättningsgaranti, rörlig ränta och utan bindningstid. Läs mer och öppna Coop Sparkonto här.

Insättningsgaranti

Coop Sparkonto omfattas av den statliga insättningsgarantin och ersätter kapital upp till 1 050 000 kronor per person och institut. Läs mer under insättningsgaranti.

Månadsspara enkelt med autogiro

Att månadsspara är det bästa sättet att komma igång med ett regelbundet sparande utan att du behöver anstränga dig. Det enklaste sättet att månadsspara är att ha en automatisk överföring från ditt lönekonto varje månad med en summa som passar dig. Då behöver du aldrig komma ihåg det själv. Enklare än så kan det inte vara. Även små belopp kan göra stor skillnad för dig i längden och det är aldrig för sent att börja. 

Autogiro - så funkar det

Dragningen av ditt månadssparande sker automatiskt den dagen du har valt göra överföringen. Du ansvarar för att det finns täckning på ditt bankkonto vid dragningstillfället. För att aktivera ditt autogiro behöver vi din ansökan tre veckor innan den dagen du önskar att dragningen ska ske.