Matvete-otto med sparris och zucchini

Vår kokbok

Vår kokbok, som är Sveriges mest köpta kokbok, uppdateras ständigt. Nu släpps den 26:e upplagan som innehåller ett hundratals nya recept och bilder - perfekt som present till dig själv eller dina nära.

Nyhet: Vår gröna kokbok

gröna kokbokenMed över 500 recept på vegetariska och veganska rätter samt fakta om råvaror, tillagning och kostrekommendationer är detta den enda gröna kokbok du behöver. Med klassikern Vår kokbok som grund och garant för beprövade recept, hög kvali­tet och enkelhet, är detta en perfekt kokbok för såväl unga nyutflugna som familjer som vill pröva en ny livsstil.

Hälften av recepten är nyskrivna och främst är det rejäl middagsmat baserad på tofu, soja och quorn samt bönor och linser. Här finns även härliga sallader och grönsaksrätter som fungerar som hela måltider. Nytagna bilder inspirerar till att laga vacker mat.

Vår kokbok

vår kokbokVår kokbok i sin nya form bjuder på inspiration, matglädje och recept som verkligen motiverar till att våga prova nytt och upptäcka nya sätt att laga mat på. Men självklart finns de svenska klassiska recepten kvar. Med cirka 1200 recept, varav många uppdaterade och nya, väcks matlusten till liv när som helst.

Här kan du provläsa ett kapitel ur boken

Mer inspiration och matglädje

Det som skiljer den nya upplagan mot tidigare är inspiration i form av nya foton, illustrationer och  tydliga avsnitts- och kapitelindelningar. Allt för att inspirera till matlagning i alla former och vid alla tillfällen. Oavsett om det gäller vardag eller fest.

Ny men ändå precis som vanligt

Du som levt med Vår kokbok genom åren kommer att känna igen dig i hur den är disponerad med tydliga avsnitt och kapitel. Om Vår kokbok är en ny bekantskap kommer du snabbt att förstå att det är den enda grundkokbok du behöver. Här finns allt.

En grundkokbok som lär dig de viktiga knepen

Förutom konkreta recept innehåller Vår kokbok mängder av kunskap kring råvaror och tips på hur du filéar en fisk, hur du knyter en stek och fakta om olika typer av livsmedel. Du hittar dessutom information om allt det där du behöver veta, till exempel översättningar av internationella måttsatser.

En grundkokbok som du kan leva med länge

Du som levt med Vår kokbok genom åren kommer att känna igen dig i hur den är disponerad med tydliga avsnitt och kapitel. Om Vår kokbok är en ny bekantskap kommer du snabbt att förstå att det är den enda grundkokbok du behöver. Här finns allt.

Vår kokbok finns i någon av våra Coop-butiker eller på nätet hos Bokus.

Relaterat innehåll

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!