Coop Nords årsrapport 2017

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi äger och driver 77 stycken Coop-butiker i tre norrländska län; Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Från fjäll till kust, från landsbygd till stad, från närbutik till stormarknader med allt under ett tak – det finns ett Coop för alla.

 Vår förening ägs av 288 000 medlemmar. Resultatet vi gör återinvesteras i vårt område, i våra butiker, och går tillbaka till dig som medlem genom vårt medlemsprogram.

Som medlem får du medlemspriser, poäng och erbjudanden när du handlar på Coop och hos våra samarbetspartner. Du får också personliga erbjudanden och medlemstidningen Mer Smak.

Vi arbetar för hållbara butiker, med ekologiska och norrländska varor i hyllorna, tillsammans med våra medarbetare. Coop Nord är en av Norrlands största arbetsgivare. Våra medarbetare har stora kunskaper när det gäller affärer, varor och värdskap. De arbetar också med något av det viktigaste som finns – det vi äter.

Som medlem är du mer än bara en kund. Du kan påverka, på riktigt. Coopbutikerna har ägarombud som representerar medlemmarna, i butiken och på föreningsstämman.

Vi vill att du ska tycka om oss – i butiken, via ditt ägarombud, på coop.se och på Facebook. Vi lyssnar på dig, alltid.

Läs mer i vår årsredovisning 2017