Norrländsk tid.

Vi är norrlänningar. Vi värderar vår tid på ett annat sätt. Här slösar vi inte tid på bilköer och annan ”dålig” tid. Vi använder den till det vi tycker om. Träna, fiska, laga mat, åka skoter, umgås och annat som förgyller vår vardag. Det vi själva väljer.

För visst fungerar tid annorlunda här än andra platser? Här är det nära till allt fast avstånden egentligen är stora. Här där inget tar tid för det är vi själva som bestämmer vad vi gör med den. Om vi bakar brödet själva eller handlar lokalt. Om vi går efter mormors recept eller inspireras av det nya. Om det blir snabblagat eller är dags för ett riktigt långkok.

Coop Nord

Vi på Coop Nord – den enda genuint norrländska matvarukedjan – ser det som vår uppgift att uppmuntra och bevara det här norrländska sättet. Där vi har tid för varandra och allt vi tycker om. Därför är vi en stolt huvudsponsor av norrländsk tid.

Coop Nord är en konsumentförening som ägs av över 300 000 medlemmar i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. Välkommen till din Coop-butik.

 

Hantering av personuppgifter i Coop Nord

Dina personuppgifter är viktiga för oss. För oss är det viktigt att de personuppgifter du som medlem, kund, medarbetare, hyresgäst eller företagskund anförtror oss hanteras på ett varsamt, transparent och lagligt sätt. I denna text redogör vi översiktligt för hur vi hanterar dina personuppgifter.

EU stöd

Coop Nord har sökt och beviljats bidrag av länsstyrelsen i Västerbotten. Stödet finansieras delvis av landsbygdsprogrammet 2014-2020 inom åtgärden 7.4 Stöd till investeringar i service och fritid på landsbygden.