Zucchinicarpaccio

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 zucchini
  • 2 msk olivolja av god kvalitet
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 50 g parmesan
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 12 ask vattenkrasse eller ärtskott

Gör så här

  1. Hyvla zucchinin i tunna skivor på mandolin eller med osthyvel. Fördela skivorna på stora tallrikar.
  2. Ringla över olja, salta och dra ett varv med pepparkvarnen. Hyvla över parmesan och strö på pinjenötter. Garnera med vattenkrasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pimiento de padrón

(3)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Salmorejo - kall tomatsoppa

(8)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Krämig rucolasill

(6)

Sparrissallad med ägg

(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 zucchini
  • 2 msk olivolja av god kvalitet
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 50 g parmesan
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 12 ask vattenkrasse eller ärtskott

Zucchinicarpaccio

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hyvla zucchinin i tunna skivor på mandolin eller med osthyvel. Fördela skivorna på stora tallrikar.
  2. Ringla över olja, salta och dra ett varv med pepparkvarnen. Hyvla över parmesan och strö på pinjenötter. Garnera med vattenkrasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pimiento de padrón

(3)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Salmorejo - kall tomatsoppa

(8)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Krämig rucolasill

(6)

Sparrissallad med ägg

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies