För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Wraps med kalkon

Betyg (1-5):
3 (8 betyg)

Tortillabröd fylld med en god röra innehållande Kesella, dijonsenap och honung som passar utmärkt till det rökta köttet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 tortillabröd
  • 250 g Kesella (1 burk=250 g)
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 tsk honung
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g rökt kalkonkött i skivor
  • 160 g urkärnade, finhackade tomater (1 tomat=ca 80 g)
  • 1 dl basilika

Gör så här

  1. Rör ihop Kesella, dijonsenap, honung, salt och peppar.
  2. Lägg ut tortillabröden, bred på lite av röran, spara ca hälften till serveringen. Fördela kalkonköttet, tomater och basilika på tortillabröden. Placera fyllningen på mitten av bröden, och vik nedre delen av brödet över fyllningen, vik in kanterna och rulla sedan ihop. Vira in rullen i en pappersservett eller i smörpapper.
  3. Servera med en klick av röran

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tortillapizza

(38)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 tortillabröd
  • 250 g Kesella (1 burk=250 g)
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 tsk honung
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g rökt kalkonkött i skivor
  • 160 g urkärnade, finhackade tomater (1 tomat=ca 80 g)
  • 1 dl basilika

Wraps med kalkon

Betyg (1-5):
3 (8 betyg)

Tortillabröd fylld med en god röra innehållande Kesella, dijonsenap och honung som passar utmärkt till det rökta köttet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop Kesella, dijonsenap, honung, salt och peppar.
  2. Lägg ut tortillabröden, bred på lite av röran, spara ca hälften till serveringen. Fördela kalkonköttet, tomater och basilika på tortillabröden. Placera fyllningen på mitten av bröden, och vik nedre delen av brödet över fyllningen, vik in kanterna och rulla sedan ihop. Vira in rullen i en pappersservett eller i smörpapper.
  3. Servera med en klick av röran

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tortillapizza

(38)