Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!

2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g beyond sausage
  • Saffransbulgur
  • 1.5 dl bulgur
  • 1 liten vitlöksklyfta, finriven
  • 0.25 g saffran
  • 1 msk olivolja
  • 2.25 dl vatten
  • salt och svartpeppar
  • 0.25 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl torkade tranbär
  • 0.5 dl rostad salt mandel, grovhackade
  • 2 msk solroskärnor, torrostade
  • Vitlökssås
  • 2 dl Imat fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • salt

Gör så här

  1. Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
  2. Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-12-15

Grym saffransbulgur!!

16 st
  • Ingredienser (16)
  • 200 g beyond sausage
  • Saffransbulgur
  • 1.5 dl bulgur
  • 1 liten vitlöksklyfta, finriven
  • 0.25 g saffran
  • 1 msk olivolja
  • 2.25 dl vatten
  • salt och svartpeppar
  • 0.25 citron, pressad saft
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl torkade tranbär
  • 0.5 dl rostad salt mandel, grovhackade
  • 2 msk solroskärnor, torrostade
  • Vitlökssås
  • 2 dl Imat fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • salt

Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!

2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
  2. Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-12-15

Grym saffransbulgur!!