
Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage
Betyg (1-5):
Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 200 g beyond sausage
- Saffransbulgur
- 1.5 dl bulgur
- 1 liten vitlöksklyfta, finriven
- 0.25 g saffran
- 1 msk olivolja
- 2.25 dl vatten
- salt och svartpeppar
- 0.25 citron, pressad saft
- 0.5 dl hackad persilja
- 0.5 dl torkade tranbär
- 0.5 dl rostad salt mandel, grovhackade
- 2 msk solroskärnor, torrostade
- Vitlökssås
- 2 dl Imat fraiche
- 0.5 citron, finrivet skal
- 0.5 vitlöksklyfta, finriven
- salt
Gör så här
- Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
- Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.
Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage
Betyg (1-5):
Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
- Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Linda
2019-12-15
Grym saffransbulgur!!