För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!

2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g beyond sausage
  • Saffransbulgur
  • 1.5 dl bulgur
  • 0.25 g saffran
  • 1 msk olivolja
  • 2.25 dl vatten
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl torkade tranbär
  • 0.5 dl rostad salt mandel, grovhackade
  • 2 msk solroskärnor, torrostade
  • Vitlökssås
  • 2 dl Imat fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • salt

Gör så här

  1. Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
  2. Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-12-15

Grym saffransbulgur!!

14 st
  • Ingredienser (14)
  • 200 g beyond sausage
  • Saffransbulgur
  • 1.5 dl bulgur
  • 0.25 g saffran
  • 1 msk olivolja
  • 2.25 dl vatten
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl torkade tranbär
  • 0.5 dl rostad salt mandel, grovhackade
  • 2 msk solroskärnor, torrostade
  • Vitlökssås
  • 2 dl Imat fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • salt

Vegansk korv med saffransbulgur - Beyond Sausage

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

Beyond Sausage är en helt plantbaserad korv som ändå har den saftiga goda smaken från kött. Här tillsammans med en saffransbulgur med tranbär, mandlar och citron. Så gott!

2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs bulgur, vitlök och saffran i olja. Häll i vatten och låt sjuda under lock tills mjukt. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Vänd ner persilja, tranbär, mandlar och solroskärnor.
  2. Blanda i imat fraiche med citronskal, vitlök och smaka av med salt. Stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med bulgurn och vitlökssåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-12-15

Grym saffransbulgur!!