För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegansk gubbröra

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Vegansk gubbröra med picklad tofu, färskpotatis, kapris, rödlök och gräslök. Perfekt till midsommarlunchen.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g kokta kalla potatisar, fintärnade
  • 1 dl vegansk majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 2 msk små kapris
  • 2 msk finskuren färsk gräslök
  • salt
  • Picklad tofu
  • 100 g fast tofu
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 tsk hel kryddpeppar, mortlad
  • Till servering
  • hårt tunnbröd eller knäckebröd
  • 85 g tångkaviar
  • finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Picklad tofu: Riv tofun grovt. Rör ihop vatten, socker, ättiksprit och kryddpeppar tills sockret lösts upp. Lägg tofun i lagen och låt stå minst 20 min. Häll av lagen från tofun.
  2. Blanda tofu, potatis, majonnäs, lök, kapris och gräslök. Smaka av med salt. Servera på tunnbröd och toppa med tångcaviar och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



14 st
  • Ingredienser (14)
  • 200 g kokta kalla potatisar, fintärnade
  • 1 dl vegansk majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 2 msk små kapris
  • 2 msk finskuren färsk gräslök
  • salt
  • Picklad tofu
  • 100 g fast tofu
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 tsk hel kryddpeppar, mortlad
  • Till servering
  • hårt tunnbröd eller knäckebröd
  • 85 g tångkaviar
  • finskuren färsk gräslök

Vegansk gubbröra

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Vegansk gubbröra med picklad tofu, färskpotatis, kapris, rödlök och gräslök. Perfekt till midsommarlunchen.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad tofu: Riv tofun grovt. Rör ihop vatten, socker, ättiksprit och kryddpeppar tills sockret lösts upp. Lägg tofun i lagen och låt stå minst 20 min. Häll av lagen från tofun.
  2. Blanda tofu, potatis, majonnäs, lök, kapris och gräslök. Smaka av med salt. Servera på tunnbröd och toppa med tångcaviar och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!