Smörrebröd med rostbiff

Smörrebröd med rostbiff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

4 portioner
  • 2 gul lök, stora
  • matfett till stekning
  • 0.5 tsk strösocker
  • 4 skivor rågbröd
  • smör eller
  • smörgåsmargarin
  • 8 skivor rostbiff, stora
  • 4 ägg, hårdkokta, i klyftor
  • 2 skivade tomat
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljust brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen. Smöra brödet och lägg på rostbiffen. Garnera med äggklyftor och tomater. Peppra och salta tomaterna. Toppa med en driva stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Smörrebröd med rostbiff
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 gul lök, stora
  • matfett till stekning
  • 0.5 tsk strösocker
  • 4 skivor rågbröd
  • smör eller
  • smörgåsmargarin
  • 8 skivor rostbiff, stora
  • 4 ägg, hårdkokta, i klyftor
  • 2 skivade tomat
  • salt och peppar

Smörrebröd med rostbiff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

4 portioner

Gör så här

  1. Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljust brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen. Smöra brödet och lägg på rostbiffen. Garnera med äggklyftor och tomater. Peppra och salta tomaterna. Toppa med en driva stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!