Skaldjursgryta med bläckfisk

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Grundstommen för en god soppa kräver en smakrik buljong. Har du inte det passar en färdig soppa utmärkt. Snabblagat, mustigt och faktiskt riktigt lyxigt.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 5 dl färdig fisk- och skaldjurssoppa (Kelda)
  • 200 g rensad bläckfisk, i bitar
  • 150 g tunt strimlad fänkål
  • 3 strimlade salladslökar
  • 150 g skivade champinjoner
  • 320 g skaldjur i lake
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk plockad färsk koriander

Gör så här

  1. Koka upp soppan i en gryta. Lägg i bläckfisk, grönsaker och svamp. Koka upp och sjud soppan under lock ca 5 minuter. Lägg i avrunna skaldjur och hetta upp.
  2. Smaka av med salt och eventuellt lite currypasta. Till sist strö över lite koriander.

Servering

Servera med ris och en god baguette.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxtaco

(9)

Laxsida med picklad färskpotatissallad

(11)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås

(4)

Blomkåls- Jansson

(96)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Fish tacos deluxe

(32)

Bowl med sashimilax

(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 5 dl färdig fisk- och skaldjurssoppa (Kelda)
  • 200 g rensad bläckfisk, i bitar
  • 150 g tunt strimlad fänkål
  • 3 strimlade salladslökar
  • 150 g skivade champinjoner
  • 320 g skaldjur i lake
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk plockad färsk koriander

Skaldjursgryta med bläckfisk

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Grundstommen för en god soppa kräver en smakrik buljong. Har du inte det passar en färdig soppa utmärkt. Snabblagat, mustigt och faktiskt riktigt lyxigt.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp soppan i en gryta. Lägg i bläckfisk, grönsaker och svamp. Koka upp och sjud soppan under lock ca 5 minuter. Lägg i avrunna skaldjur och hetta upp.
  2. Smaka av med salt och eventuellt lite currypasta. Till sist strö över lite koriander.

Servering

Servera med ris och en god baguette.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxtaco

(9)

Laxsida med picklad färskpotatissallad

(11)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås

(4)

Blomkåls- Jansson

(96)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Fish tacos deluxe

(32)

Bowl med sashimilax

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies