För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Skaldjursgryta med bläckfisk

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Grundstommen för en god soppa kräver en smakrik buljong. Har du inte det passar en färdig soppa utmärkt. Snabblagat, mustigt och faktiskt riktigt lyxigt.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl färdig fisk- och skaldjurssoppa (Kelda)
  • 200 g rensad bläckfisk, i bitar
  • 150 g tunt strimlad fänkål
  • 3 strimlade salladslökar
  • 150 g skivade champinjoner
  • 320 g skaldjur i lake
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk plockad färsk koriander
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka upp soppan i en gryta. Lägg i bläckfisk, grönsaker och svamp. Koka upp och sjud soppan under lock ca 5 minuter. Lägg i avrunna skaldjur och hetta upp.
  2. Smaka av med salt och eventuellt lite currypasta. Till sist strö över lite koriander.

Servering

Servera med ris och en god baguette.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Färskostgratinerad lax

(16)

Torsk med paksoi

(15)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(27)

Sashimi nudelsallad

(4)

Parmaklädd lax

(8)

Lax- och spenatpaj

(93)

Pasta med kallrökt lax

(18)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 5 dl färdig fisk- och skaldjurssoppa (Kelda)
  • 200 g rensad bläckfisk, i bitar
  • 150 g tunt strimlad fänkål
  • 3 strimlade salladslökar
  • 150 g skivade champinjoner
  • 320 g skaldjur i lake
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk plockad färsk koriander
  • 0.5 tsk salt

Skaldjursgryta med bläckfisk

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Grundstommen för en god soppa kräver en smakrik buljong. Har du inte det passar en färdig soppa utmärkt. Snabblagat, mustigt och faktiskt riktigt lyxigt.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp soppan i en gryta. Lägg i bläckfisk, grönsaker och svamp. Koka upp och sjud soppan under lock ca 5 minuter. Lägg i avrunna skaldjur och hetta upp.
  2. Smaka av med salt och eventuellt lite currypasta. Till sist strö över lite koriander.

Servering

Servera med ris och en god baguette.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

Färskostgratinerad lax

(16)

Torsk med paksoi

(15)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(27)

Sashimi nudelsallad

(4)

Parmaklädd lax

(8)

Lax- och spenatpaj

(93)

Pasta med kallrökt lax

(18)