För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rostbiff med frisk bulgursallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bulgursallad med blomkål, dill, feta och citron.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Sprid ut på ett fat och låt svalna lite.
  2. Skär blomkålen supertunt gärna på mandolin. Blanda ner med bulgur, smulad fetaost, dill, olivolja, vitlök, salt och citron.
  3. Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och peppar. Stek köttet i smör till fin stekyta och önskad rosa mitt.

Servering

Chili-fan? Finhacka och blanda i bulgursalladen.

Tips

Servera dillen vid sidan av om barnen önskar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(25)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kycklingburgare med caesardressing

(5)

Chilibiff-wrap

(3)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt

Rostbiff med frisk bulgursallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bulgursallad med blomkål, dill, feta och citron.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Sprid ut på ett fat och låt svalna lite.
  2. Skär blomkålen supertunt gärna på mandolin. Blanda ner med bulgur, smulad fetaost, dill, olivolja, vitlök, salt och citron.
  3. Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och peppar. Stek köttet i smör till fin stekyta och önskad rosa mitt.

Servering

Chili-fan? Finhacka och blanda i bulgursalladen.

Tips

Servera dillen vid sidan av om barnen önskar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(25)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kycklingburgare med caesardressing

(5)

Chilibiff-wrap

(3)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(14)