Renskavswraps

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Mört och saftigt viltkött i en pepprig och sötsyrlig rulle. Passar på utflykten eller som ett snabbt tillagat mellanmål.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 fullkornstortilla
  • 0.75 dl renskav
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 kokta och skivad potatis
  • 0.5 skivad liten röd lök
  • 0.5 finriven, rå eller inlagd rödbeta

Gör så här

  1. Stekt renskavet i lite olja och smaka av med salt och peppar. Lägg upp tortillan på en tallrik. Lägg på renskav, pepparrot, potatis, rödlök en bit från nederkanten. Vik upp nederkanten och rulla ihop

Vegetarisk wrap

  1. Uteslut renskaven. Ersätt pepparrotsvispen med chevre eller fetaost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med olika topping

Betyg
Betyg
(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 fullkornstortilla
  • 0.75 dl renskav
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 kokta och skivad potatis
  • 0.5 skivad liten röd lök
  • 0.5 finriven, rå eller inlagd rödbeta

Renskavswraps

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Mört och saftigt viltkött i en pepprig och sötsyrlig rulle. Passar på utflykten eller som ett snabbt tillagat mellanmål.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stekt renskavet i lite olja och smaka av med salt och peppar. Lägg upp tortillan på en tallrik. Lägg på renskav, pepparrot, potatis, rödlök en bit från nederkanten. Vik upp nederkanten och rulla ihop

Vegetarisk wrap

  1. Uteslut renskaven. Ersätt pepparrotsvispen med chevre eller fetaost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med olika topping

Betyg
Betyg
(1)