För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st korvar
  • 0.5 kg färsk potatis
  • 4 st tortillabröd
  • 1 påse salladsmix
  • Karamelliserad lök:
  • 5 st knipplökar
  • 1.5 msk olja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 st jalapeño
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
  2. Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.

Tips

En stark senap passar perfekt till korven.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(5)

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(17)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Örtfrittata

(7)

Fisknuggets

(16)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(170)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 st korvar
  • 0.5 kg färsk potatis
  • 4 st tortillabröd
  • 1 påse salladsmix
  • Karamelliserad lök:
  • 5 st knipplökar
  • 1.5 msk olja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 st jalapeño
  • 0.5 tsk salt

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
  2. Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.

Tips

En stark senap passar perfekt till korven.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(5)

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(17)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Örtfrittata

(7)

Fisknuggets

(16)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(170)