Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st korvar
  • 0.5 kg färsk potatis
  • 4 st tortillabröd
  • 1 påse salladsmix
  • Karamelliserad lök:
  • 5 st knipplökar
  • 1.5 msk olja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 st jalapeño
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
  2. Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.

Tips

En stark senap passar perfekt till korven.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(187)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Wrap med korv och potatiskross

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sötpotatissoppa med matiga våfflor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 st korvar
  • 0.5 kg färsk potatis
  • 4 st tortillabröd
  • 1 påse salladsmix
  • Karamelliserad lök:
  • 5 st knipplökar
  • 1.5 msk olja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 st jalapeño
  • 0.5 tsk salt

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
  2. Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.

Tips

En stark senap passar perfekt till korven.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(187)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Wrap med korv och potatiskross

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sötpotatissoppa med matiga våfflor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)