
Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 st korvar
- 0.5 kg färsk potatis
- 4 st tortillabröd
- 1 påse salladsmix
- Karamelliserad lök:
- 5 st knipplökar
- 1.5 msk olja
- 2 msk rödvinsvinäger
- 2 msk rörsocker
- 0.5 st jalapeño
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
- Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.
Tips

En stark senap passar perfekt till korven.
Liknande recept
Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.
- Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.
Tips

En stark senap passar perfekt till korven.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!