För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Plommonsylt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Plommonsylt som du kan smaksätta med kanel, vanilj eller kardemumma. så gott att servera till frukostyoghurten eller till glassen.

Tillagningstid: 30 min
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g plommon
  • 3 dl syltsocker
  • Smaksättning
  • 1 kanelstång eller 1 delad vaniljstång + urskrapade frön
  • 1 tsk mortlade kardemummakärnor

Gör så här

  1. Kärna ur och skär plommonen i bitar. Koka plommon och socker med någon av smaksättningarna ca 20 min. Lyft ur vaniljeller kanelstång. Häll upp på rena burkar.

Servering

Servera med grillad sockerkaka och mascarpone smaksatt med citronskal och honung.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



4 st
  • Ingredienser (4)
  • 500 g plommon
  • 3 dl syltsocker
  • Smaksättning
  • 1 kanelstång eller 1 delad vaniljstång + urskrapade frön
  • 1 tsk mortlade kardemummakärnor

Plommonsylt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Plommonsylt som du kan smaksätta med kanel, vanilj eller kardemumma. så gott att servera till frukostyoghurten eller till glassen.

Tillagningstid: 30 min
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Kärna ur och skär plommonen i bitar. Koka plommon och socker med någon av smaksättningarna ca 20 min. Lyft ur vaniljeller kanelstång. Häll upp på rena burkar.

Servering

Servera med grillad sockerkaka och mascarpone smaksatt med citronskal och honung.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!