Pizza med ägg och korv
  • Tid 25 min
  • Ugn 225º

Pizza med ägg och korv

2.5 (2 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 1 pizzakit (deg + tomatsås)
  • 150 g falukorv
  • 4 ägg
  • 1 tsk torkad oregano
  • 20 g babyspenat eller basilikablad
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på tomatsåsen. Skär korven i skivor och fördela på tomatsåsen. Knäck äggen över pizzan så gulan förblir hel. Strö över oregano. Grädda mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen. Toppa med spenat och nymalen svartpeppar vid servering.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Strö över riven ost eller smulad fetaost.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar