
Minispett med wasabidressing
Betyg (1-5):
Godbitar serverade med syrlig kryddstark sås.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 400 g entrecôte eller biff
- 1 krm svartpeppar
- 1 msk olja
- 1 tsk söt soja, t ex ketjap manis
- 1 msk finhackad ingefära
- 1 tsk salt
- Wasabidressing:
- 2 dl grekisk eller turkisk matlagningsyoghurt
- 2 tsk wasabipasta
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Skär köttet i kuber, cirka 2 x 2 cm. Blanda salt, peppar, olja, soja och ingefära. Lägg köttkuberna i marinaden och låt stå cirka 20 minuter. Blanda under tiden dressingen. Rör ihop yoghurt och wasabi. Smaka av med salt.
- Trä upp köttkuberna på små spett (blötlagda om de är av trä) och grilla runt om, några minuter sammanlagt.
Minispett med wasabidressing
Betyg (1-5):
Godbitar serverade med syrlig kryddstark sås.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär köttet i kuber, cirka 2 x 2 cm. Blanda salt, peppar, olja, soja och ingefära. Lägg köttkuberna i marinaden och låt stå cirka 20 minuter. Blanda under tiden dressingen. Rör ihop yoghurt och wasabi. Smaka av med salt.
- Trä upp köttkuberna på små spett (blötlagda om de är av trä) och grilla runt om, några minuter sammanlagt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!