Miniburgare

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Minihamburgare är hett och i USA kallas de sliders för att de "slajdar" direkt från grillen ner i magen.

Tillagningstid: 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 400 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör till stekning
  • 75 g skivad hårdost
  • Till servering:
  • 6 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 2 små skivade tomater
  • 0.5 skivad rödlök
  • ketchup och senap

Gör så här

  1. Stansa ut minihamburgerbröd ur de stora bröden.
  2. Blanda ingredienserna till färsen. Forma till 12 små biffar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek biffarna i cirka 2 minuter på varje sida. Lägg på en skiva ost mot slutet av stekningen.
  3. Lägg ihop bröd, sallad, biffar med ost, tomat, rödlök, ketchup och senap. Fäst ihop med en tandpetare och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jennifer

2013-12-30

Av brödresterna gör man äggalåda!

Joakim

2013-04-08

Man ge det som blir över till fåglarna. Eller så gör du ströbröd av resten. Använd fanatsin och ditt goda omdöme. Man kan även baka själv om man inte har så bråttom.

Margareta

2013-04-05

Men herrejisses vilket slöseri! Ska man skära av kanterna och slänga dom bara för att få lite mindre burgare? Det blir ju nåt otroligt dåligt för miljön också!

Liknande recept

Sotade lökar med örtsmör - Coop

(0)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök - Coop

(66)

Ost- och örtbrytbröd - Coop

(2)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Äggcocotte - Coop

(7)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål - Coop

(4)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 400 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör till stekning
  • 75 g skivad hårdost
  • Till servering:
  • 6 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 2 små skivade tomater
  • 0.5 skivad rödlök
  • ketchup och senap

Miniburgare

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Minihamburgare är hett och i USA kallas de sliders för att de "slajdar" direkt från grillen ner i magen.

Tillagningstid: 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stansa ut minihamburgerbröd ur de stora bröden.
  2. Blanda ingredienserna till färsen. Forma till 12 små biffar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek biffarna i cirka 2 minuter på varje sida. Lägg på en skiva ost mot slutet av stekningen.
  3. Lägg ihop bröd, sallad, biffar med ost, tomat, rödlök, ketchup och senap. Fäst ihop med en tandpetare och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jennifer

2013-12-30

Av brödresterna gör man äggalåda!

Joakim

2013-04-08

Man ge det som blir över till fåglarna. Eller så gör du ströbröd av resten. Använd fanatsin och ditt goda omdöme. Man kan även baka själv om man inte har så bråttom.

Margareta

2013-04-05

Men herrejisses vilket slöseri! Ska man skära av kanterna och slänga dom bara för att få lite mindre burgare? Det blir ju nåt otroligt dåligt för miljön också!

Liknande recept

Sotade lökar med örtsmör - Coop

(0)

Portionspajer med Västerbottensost och purjolök - Coop

(66)

Ost- och örtbrytbröd - Coop

(2)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Äggcocotte - Coop

(7)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål - Coop

(4)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies