Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.26 (19 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Kycklingvingar "sweet and sour"

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.26 (19 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Kycklingvingar "sweet and sour"

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

Betyg
Betyg
(4)