För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
3.24 (17 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingwok med cashewnötter

(65)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
3.24 (17 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingwok med cashewnötter

(65)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(3)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)